vattenprov

Vattenanalys

Det går bra att beställa en vattenanalys av oss som sker helt utan förpliktelser. Analysen går ut på att ni hör av er till oss och uppger era kontaktuppgifter, därefter skickar vi ett kuvert med utrustning, instruktioner och returporto till er. När ni har följt instruktionerna får ni skicka in vattenprov till oss som vi därefter analyserar. Normalt sett tar det 14 dagar att få svar på det prov ni skickat in till oss. Vi erbjuder även en mer omfattande analys i de fall det är behövligt.

Gratis vattenprov och Eurofins ackrediterade analys

Vi erbjuder ett gratis vattenprov för egen brunn och i de proverna kontrollerar vi grovämnen. Det kan ge er en uppskattning om vilken kvalitet vattnet har, men om ni vill ha en mer grundligt utförd analys kan vi även erbjuda er Eurofins vattenprov. Att göra en så kallad ackrediterad vattenanalys är viktigt om ni vill kontrollera ifall ni är i behov av eventuella filter för att vattnet skall vara tjänligt. Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper och därav kan ni känna er säkra på att få ett tydligt resultat som indikerar om några vidare åtgärder är nödvändiga.

Fördelar med att vända er till oss för en vattenanalys

Att kontakta oss för att göra ett Eurofins vattenprov eller en gratis analys kommer med många fördelar.

  • Om ert vatten inte är tjänligt har vi ett stort utbud av vattenfilter
  • Våra filter anpassas specifikt efter det vatten ni har
  • Våra vattenprover genomförs smidigt och utan tidsödande arbete

Vi erbjuder gratis vattenprov

På vårt företag har vi stor erfarenhet av att möta kunder med olika behov vad gäller vattenfilter. Vi vet hur viktigt det är med en grundlig vattenanalys och har därför valt att göra det enkelt för er att göra en sådan. Ni väljer själva om ni vill göra en kostnadsfri analys eller den ackrediterade versionen. Oberoende av vilken ni väljer finns vi tillgängliga för er och kan ge både råd och tips kring hur ni kan få en bättre vattenkvalitet. Vi ser fram emot att höra från er!

Vattenprov
Med en egen brunn är det viktigt att göra en grundlig vattenanalys för att avgöra om vattnet är tjänligt.