Vattenprov

Vattenprov och filter •

Om oss

Vi erbjuder alla rent vatten

Västkust Filter AB har sedan verksamhetens start valt att erbjuda filter som gör det möjligt för alla att få rent dricksvatten. Den tillverkare vi använder oss av har över 20 års erfarenhet i branschen, vilket vittnar om kunskap och erfarenhet som leder till produkter som håller länge. Produkterna vi kan erbjuda passar såväl för privatpersoner och mindre hushåll som för större industrier och sedan vi påbörjade vårt arbete har vi fått förmånen att se vår kundkrets öka i storlek, något som för oss vittnar om kvalitet.

Vi erbjuder alltid garanti

Om ni anlitar oss på Västkust Filter AB och ger oss förtroendet att förse er med ett vattenfilter lämnar vi alltid en fyra år lång garanti på både material och funktion. Det innebär att vi kan garantera att våra filter klarar de gränsvärden som Livsmedelsverket ställt upp. Vi är stolta över de produkter vi kan erbjuda och tack vare garantin hoppas vi att även ni kan känna er säkra på vårt arbete.

 

vattenprov

Vi har ett stort utbud av filter och service

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort och framförallt unikt utbud av olika filter. Utöver vårt sortiment utför vi även service som vi vet är viktigt för att filtren skall hålla så länge som möjligt och fungera optimalt.

Ni är välkomna att höra av er till oss när ni vill säkra tillgången till rent vatten.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du vill göra ett vattenprov och sedan få hjälp med att anpassa ett vattenfilter så står vi till din tjänst.

  Adress
  Smörhålevägen 3
  434 42 Kungsbacka

  Telefon
  020-170 71 72

  E-post
  offert@vattenprov.org

  Orgnr
  556879-7475

OM OSS

När du vill göra ett vattenprov och vid behov få ett specialanpassat filter för rent dricksvatten står vi till din tjänst.

Vattenprov.org kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Västkust Filter AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka

020-170 71 72

offert@vattenprov.org

Orgnr:
556879-7475